Inför alla val i livet

Det sägs att vi fattar 2800 beslut varje dag och i år så är det super valår då vi ska fatta beslut om vem eller vilka som ska leda och påverka den verklighet vi lever i.

Vi lever i en kontext av då, nu och sedan, livets väv skapas av de tre nornorna Urd, Verdandi och Skuld.

För min egen del så befinner jag mig i en livsrytm där högra makter, mina gudar, fattar en hel del beslut för min räkning och det gäller att vara lyhörd för deras tecken till dig om hur ”din verklighet” ser ut.

Livet blir bra mycket enklare att leva med en sann tro på högre makter och då menar jag inte marknadskrafter eller kapitalet!

I Ukraina ska det också fattas många viktiga beslut. Nya ledare ska väljas, precis som vi ska göra. Jag är övertygad om att de kommer att fatta beslut om att utse ledare med stort inflytande i samhället de lever i, livet blir bra mycket enklare att leva då.

Nu är det många med mig som beslutat att gå med i olika sammanslutningar, föreningar och organisationer, för att göra livet enklare och att äga saker tillsammans. Detta kan jag varmt rekommendera då livet blir bra mycket enklare att leva!

I Seden så väljer vi att bjuda in olika makter och krafter som gör att livet blir enklare att leva och förhålla sig till i alla de beslut vi ska fatta dagligen.

Ha det bra i livets väv och ha tillit till Makterna och bjud in dina gudar till samtal om tillvarons alla skeenden!

Rune Forssén

Boende i Halland

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Stiernberg » Hur ser gud ut:  ”Raven - tack :) Nej, jag har inte skrivit om det i någon annanstans (inte ännu i..”

  • Irving Norqvist » Nyskapad myt om disa:  ”Ett härligt filosofisk poem med djupa rötter till verkligheten. Tack. Mvh Irving..”

  • Johan Settersjö » Glad Lusse!:  ”En artikel i Oskarshamnstidningen 2021-12-11 tog upp dessa äldre lussefiranden, ..”

  • Louise Wessel » Glad Lusse!:  ”Alltid trevligt att få förklaringar till saker”

  • Raven » Hur ser gud ut:  ”Fin beskrivning av gudarna och Frej. Nyfiken på din väg till att bli fulltrogen...”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln