Dina medlemsuppgifter

Dina uppgifter i medlemsregistret
Du som är medlem i Samfundet har nu möjlighet att logga in i vårt medlemsregister hos Myclub och se dina egna uppgifter.

Skapa först ett konto
Skapa ett konto genom att klicka på länken Skapa ett konto. Det måste vara samma epostadress som du angivit till Samfundet när du blev medlem annars så kommer du inte åt dina uppgifter i Medlemssystemet. 

Gå till denna webbsida: https://member.myclub.se/accounts/create/

Viktigt att du skapar ditt konto med samma mejladress som finns i registret.  Vet du inte vilken adress du har, så skicka ett mejl till
medlem@samfundetfornsed.se med ditt namn och personnummer så får du den uppgiften av vår medlemsansvarige. 

Logga in
Om du sedan tidigare redan skapat ditt konto, behöver du inte göra det igen. Då loggar du in här: https://my.myclub.se

När du har skapat ditt konto och loggat in så kan du se bland annat följande:

Fakturor
Här kan du se de avgifter och avier som Samfundet har skickat till dig och du kan betala dem här om det inte redan är gjort. Ange alltid OCR-numret när du betalar dina avgifter.

Mina uppgifter
Här är det viktiga. Du kan se dina uppgifter som adress, e-postadress och telefonnummer. Du kan även uppdatera dina uppgifter själv. Så vill du till exempel ändra din e-postadress så kan du göra det här! 

Om du ändrar din epostadress i registret så kommer din inloggningsadress fortsätta vara den gamla. 

Det du inte kan se
Av integritetsskäl kan du inte se alla medlemmar och deras uppgifter, inte heller kan andra medlemmar se dina uppgifter.

GDPR

Dina angivna personuppgifter i medlemsansökan lagras i vårt medlemsregister, som enbart är till för Samfundets medlemmar och vi lämnar ej ut till tredje part. Förtroendevalda som t.ex rådet och medlemsansvariga kan kontakta dig med information och utskick.