Marknadsplatsen

Här finner du länkar till hemsidor för hedniskt hantverk

 

Fatabur
"Fjättra hatet med kärlek" - hedningar mot hat.
Trycksaker som tröjor, knappar osv.
Skapad av Stina Jarenskog

Pantheon Skulptur
Handgjorda gudabilder i förgyllt konstharts.
Tillverkade av Stina Jarenskog


 

Ludvigs art and crafts
Ludvig Levin är utbildad konstnär och keramiker som baserar stor del av sitt hantverk på gammal folktro och nordisk andlighet. Stor del av Ludvigs konsthantverk är keramiska smycken med runor och statyetter av nordiska gudar och gudinnor men han är även illustratör, tatuerare och författare. Det finns därför möjlighet att köpa, beställa och fråga efter både traditionellt hantverk likt väl klistermärken, affischer och andra typer av konstverk.
Finns även på Instagram.

Brisingasmycket
Sara Larsson är utbildad guldsmed och designer som gör smycken med symbolik, både i silver och guld. Många av Saras smycken är inspirerade av den fornnordiska mytologin. Du kan även göra specialbeställningar med din egen design, komma med förfrågningar på ett smycke med ett särskilt motiv eller beställa ett smycke unikt framtaget för dig.
 

Titibaka konsthantverk
Handgjorda  smycken och figuriner inspirerade av Nordisk mytologi och forntid av Eldar Titibaka.

Thirteen Ways
Emelie Berg är Prästinna i Naturens Tjänst och praktiserande häxa.
I hennes företag skapar hon i ceremoni med gudar och gudinnor, djupt förankrad i moder jord, talismaner och amuletter med ädelstenar, kristaller, mineraler, runor, ben, trä och läder. Emelie syr också ceremonikläder och dräkter och blandar gärna flera olika tekniker, epoker och material med varandra.
 

Svadilfare smedja
Hedniskt konstsmide av Peter Collin