Mimers Källa nr 31 ute nu!

Omslaget till MK nr 31 Omslaget till MK nr 31

Äntligen är den här. Mimers Källa nummer 31. Som vanligt är tidningen sprängfylld med intressanta och läsvärda artiklar. Numrets tema är "träd" och här kan ni läsa om symboliken kring världsträdet Yggdrasil, denna så centrala gren av sedens mytologi. Här finns också bland mycket annat artiklar och olika trädslags kopplingar till olika makter samt en lång text om den moderna sedens rötter.

 

Mimers Källa nummer 31 är också det sista numret under reaktören Sara Larssons ledning. Efter att ha förtjänstfullt arbetat med tidningen i två års tid lämnar nu Sara vidare stafettpinnen. Mer information om MKs framtid kommer inom kort.

 

P.S. Nummer 31 var från början avsett som ett julnummer men blev av olika anledningar kraftigt försenat. Därför är några av texterna i tidningen kanske inte helt aktuella. Vi ber om ursäkt för detta.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna