På gudarnas stigar - Ute nu!

Det är med stor stolthet som Mimers Källas förlag nu ger ut Johan Sandströms diktsamling ”På gudarnas stigar”. Detta blir vår andra stora publikation efter förra årets ”Ord om sed”.

 

Johan Sandström bjuder läsarna på en vandring längs slingriga stigar; stundtals bland mosstäckta stenar och gamla, mörka träd och stundtals under surrande elledningar. Han blandar hudnära naturupplevelser med filosofi och strofer som för tankarna till koaner i sin enkelhet, och hela tiden skimrar gudarnas närvaro – som värmedallring över vägen eller så stiger de fram och möter oss, ansikte mot ansikte. I På gudarnas stigar möter vi en hednisk poet med musik i språket och en okonstlad närhet till livets stora och små ting.

 

Boken kan beställas bland annat genom Books on demand och ni hittar den här.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna